Tančírnou pomalých tání...

Tančírnou pomalých tání...

Anotace: ...

prochází kameník
s kulty víry
za svými ideály
bílých míst
na mapách
které nelze zmapovat
kolem voní vzduch
oproštěn od patentů učenosti
a cestou se baví
četbou kamení....

zvláštní tvorové...

oblečení
v šatech času
hlubin věků
ozdobení spirálami
jako křivky sovích očí
co hledí do obzoru
a čekají
na prosvítající paprsky
magických okamžiků slunovratu....

až zšedlá krajina
odhalí svou skutečnou tvář
ve hře světel
divadelního představení
nehybných společníků..

šeptající
dámy a pánové
kterým uvnitř tepe
kamenné srdce
se skrytou energií...

pro všechny vyvolené...
Autor enigman, 27.02.2009
Přečteno 345x
Tipy 34
Poslední tipující: Helena Sládková, Holis, zlomeny srdce, Triffid Kolbe, Korelace, Norma, Verena, fab four, sophia92, voedor, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

do prostoru zavěšená pavučina sdělení
nádhera...

27.02.2009 21:39:00 | Verena

líbí

pre mňa mimoriadne... ST

27.02.2009 20:38:00 | sophia92

líbí

jj, lehké fantastično:-)

27.02.2009 17:18:00 | maena

líbí

Hodně velký prostor pro fantazii...díky!

27.02.2009 13:47:00 | Dota Slunská

líbí

...kameny, ráda je hladím a říkám si, co všechno by mohly vyprávět...:-)

27.02.2009 12:06:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel