Anotace: zařazená do nezařazených
Sbírka: Sbírka pro chudou radnici
Medvídkovat umí jen Drsňák, máš k nim obdivuhodnej neopakovatelnej vztah.
06.03.2009 18:48:00 | Marfuša
Fakt super! :-) Tak nějak mě po dočtení napadlo pár věcí:
1) se mi vybavil "Bílý medvěd" z Expertů (snad vodka s šáněm),
2) mi vytanul na mysli český film, který jsem neviděla,
3) ten, co má na zadku poznávací lístek "made in china", který mě provázel dost dlouhou dobu.
Ale hlavně jsem si vzpomněla, že jsem měla i plyšového psa! A toho jsem tahala světem tak dlouho, dokud držel vcelku. Což už je nějaký pátek, bohužel. :-( Ale možná nastal čas, abych zas prošla hračkářství...
05.03.2009 20:10:00 | Anita Buchtová
ST!!! Tahle básen se mi jednoduše líbí..možná kvůli m edvídkovi..možná kvůli tomu, žemi to zrona sedlo..ale spíš je to proto, že je prostě dobrá:-)
02.03.2009 13:46:00 | Lady Carmila
Chtěl bych být medvídkem a z výkladní skříně koukat se ven...
01.03.2009 11:46:00 | Chancer