Loďka
to co chci vyjádřit
bylo už vyjádřeno
to co necítím, bylo už necítěno
to co nejsem, už nebylo byto
už kdysi byl někdo, jehož báseň byla bez obrazů
už teď je okamžik, který už teď byl
už je věčnost, už je to, co je vždy, vždy bylo to,
co už je, vždy je to, co je vždy, vždy bylo vždy, vždy bude vždy,
vždy je vždy
už byl někdo, kdysi, kdo utíkal před básní
už byl ludmil, já, na loďce s plachtami přes oči
už byl neurobeat v pokoji, ve čtyřech améliiných stěnách
už byla lepitlapka, tisknoucí hoboj k rtům
už byl kávový poutník,
už jsme byli my, už jsme stačili zemřít a znovu se zrodit -
už neexistujeme tak, jak existujeme
neboť existujeme jen tak, jak neexistujeme -
už plynul čas
Přečteno 312x
Tipy 12
Poslední tipující: Koskenkorva, drsnosrstej kokršpaněl, Markéta Hl., Já Esther Ruth, Romana Šamanka Ladyloba, visla, gentoo
Komentáře (4)
Komentujících (4)