Probdělá noc
Zhasly už lampy
Je ráno a tak
Snad půjdem spát
Cítím Tvé vlasy
Když objímáš
A líbáš mě na tvář
Opět se loučíme
Vím, přijdeš zas
Až zhasnou lampy
Dospávat půjdem
Probdělý náš čas
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: Iwushak...
Komentáře (1)
Komentujících (1)