Budíka v těle
ošálíš sklenkou
zas cítíš se skvěle
po noci s pá Lenkou.
01.03.2009 13:43:00 | Zasr. romantik
Můj kalendář má listy přeházený
chvíli jsem dítě, pak v náruči ženy
stávám se mužem, děláme co můžem
jindy jsem starcem, potom jinochem
úderníkem či hloupým lenochem...
01.03.2009 12:44:00 | Mario de Janiero