V pondělí se nenalejvá
Anotace: Kdo to nezažil , alespon v mládí s partou...
V pondělí se nenalejvá
Díky, díky
Každej den jsme zpití!
V pondělí se nenalejvá
To je. konec žití..
Od úterka do neděle
Tankujeme pívo ,rum.
Slivovici, taky fernet
A zelenou k tomu bum…
Opilí jsme denně z toho
V hlavě nám už hašteří
Těšíme se na neděli,
To bude rum k večeři…
Po práci když otvírají
My už čekáme!
Jak otevřou už sedíme,
Svůj žejdlík si žádáme…
O víkendech jsme od rána
V jednom lihu ložení
Játra ztvrdlá ještě nejsou
Tak si dáme točený…
Pijem ligu „Gambrinus“
Kdo nám půjde na funus?
Alkohol jen zabijem,
Když ho všechen vypijem!
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, 6thSun, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)