Přečkávání
Anotace: ..Dum spiro, spero..
Za bouře temné noci,
Přes skličující pocit,
Stahuje se do své ulity.
Schován v kmeni dutého stromu
Přečkává tu spoušť hromů..
Ač s sebou nese domov svůj,
Nemá jistotu,
Nevyhne se mu ani ten smrdutý životní hnůj.
Ošklivý,
přečkává přítomnost.
Unavený,
Vzdává budoucnost.
Svá tykadla,
Svou spirálu,
Neunáší.
Vyčkává, až vysvitne všech bytostí
A rostlin
Zdroj energie.
Nekonečná mračna,
Stále točící se nad lípou,
Blesky se nebem houpou
a on ve svém krytu…
…navždy splyne se stromem vzácným.
Přečteno 287x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, angel.michelle, snupicek, Petbab, enigman, labuť, Kapka, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)