Jo. Jenomže každý musí začít od sebe, takže musíš začít žít svůj anarchistický ideál a stát se příkladem...jinak to do okolí nedostaneš
13.10.2005 19:21:00 | Ahimsa
Sebedestrukce je pouze ta má, protože vím, že nic nedokážu, nic nesvedu, i když bych se snažil sebevíc, vše je založeno na myšlení lidí, to je základ, lidi by měli začít jinak myslet...
12.10.2005 17:16:00 | D.Angel
Já nevidím v anarchii nějakou sebedestrukci nebo nemyslím si, že mě zahubí. Beruji ji spíš jako pokoru.
11.10.2005 21:12:00 | Ahimsa
jj přesně tak... anarchie. Ale asi vás sklamu, neuznávám podstatu slova.Já uznávám, jak tomu sám říkám, "umírněnou anarchii", to byste pochopili, až byste si přečetni takový můj výtvor mysli, na liter to dávat nebudu, je to něco jak manifest, ale není to manifest, je to spíše takové mé vysvětlení...
11.10.2005 17:50:00 | D.Angel
No, je tedy pesimistická, ale má myšlenku a hlavní hrdina se nevzdává..
10.10.2005 19:43:00 | WhiteShadow