Savignon
Z lahve francouzského vína
v předvečer našich problémů
snažíme se vytřít džina.
Je noc
umazaná od oleje
a z nebe prší Savignon.
To svatá Lucie,
co spoléhá se na bonton,
brzy z jara vrací,
co na podzim vypije.
Přečteno 317x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Lilly Lightová, Mbonita, Lacosta1, labuť, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)