Ženský mozek
Anotace: ..trochu provokace,viď,Wesy?:-P
Ženský mozek,to je skvost,
ve Wesym však budí zlost.
Závidí nám,že v něm máme citu tolik,
a že naše tělo neovládá kolík.
Všichni kluci tvrdí,že mozek ženský je výmysl pouhý,
avšak na to zapomene,když je ve vládě touhy.
Tak budem velmi rády,když konečně uznáte,
že s tim mozkem v kalhotách na nás prostě nemáte.
Přečteno 377x
Tipy 6
Poslední tipující: 4LJFilip, Neldor, Unyle Pěl, Radek.oslov.Šafárik, Rolnička
Komentáře (3)
Komentujících (3)