Boží dar
Anotace: ...ďakujem za ten veľký dar!
Akoby to bol Boží zázrak
že mi poslal Teba naznak
že vyslyšal moje prosby
Akoby to bola odmena
od Pána Zeme
za to že sme boli dobrí
Akoby v tom bola nejaká
vyššia sila
ktorá mi pomohla k tomu
aby som šťastne žila
Akoby si prišiel
sťa blesk z jasného neba
Akoby ma Boh vyslyšal,
keď som ho prosila o trochu
života chleba
Akoby ťa vyčarila tisícka anjelov
Akoby mi priniesli Teba
presne vtedy keď som stratila
všetkých priateľov
Akoby mi Boh chcel ukázať,
čo je to tá láska,
ktorej sa dostáva toľko slávy
Akoby mi chcel naznačiť,
nech nepočúvam tie pobláznené davy
ktoré ma privádzajú na cestu zlú
pretože nečestní ľudia ešte stále sú
----
Akoby ma Ježiš chcel naučiť povedať tieto slová:
Ľúbim ťa, láska moja!
Přečteno 357x
Tipy 11
Poslední tipující: Paulín, Giginka, labuť, Psavec, WAYWARD, Alasea, kikis
Komentáře (5)
Komentujících (5)