Každý den je rutina
Anotace: nemusí tomu ale tak být, rozhodnutí je na každém z nás
Automatické odpovědi
mechanické pohyby
umělé úsměvy
a prázdné pohledy.
Štastní lidé bez ulity
bez pocitu zodpovědnosti
s vírou v lepší zítřky
a pocitem spokojenosti.
Bláhové sny
spontální výlety
bezprostřední dárky
a dětské hrátky.
Budoucnost je minuta
minulost už vteřina
před sebou kus života
a hlavně žádná rutina.
Přečteno 416x
Tipy 23
Poslední tipující: Sleepwalker, bez nápadu na přezdívku..., BARBYE, Terulienka, kikis, Radek.oslov.Šafárik, Lilly Lightová, Hazentla, Holis, losscar, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)