Když vítr zavane
Anotace: Sice je to produkt "Co takhle si něco napsat", ale téma je to vážné a stojí za pozornost.
Už ses' někdy houpal ve větru?
Já teda ne.
A co se ti bude hnát hlavou,
když zavane?
Když se budeš dusit
Co si budeš přát?
Více vzduchu?
Či přestřihnout ten drát?
A když budeš stát zase na zemi
Co bude dál?
Viděl jsi vše zakázané
a ostatním to nepředal
A když se podíváš na ten strom
na kterém ses' pohoupal
o kousek zas povyrost, co?
I ty jsi trošku pookřál
A co odpovíš, když zavane?
Co na to řekneš?
Že všeho lituješ, i když nemáš proč?
Na kolena poklekneš?
A tak sedíš ve větru nehnutě.
Svůj strom za zády
A jistě přemítáš,
jak přemoct své nálady.
Přečteno 278x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Lady Carmila, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, kikis, Jamesow, Marfuša, zlomeny srdce, Markéta Hl.
Komentáře (2)
Komentujících (2)