soud
Anotace: je mi jedno, jaká je :-)je zcela účelová, třeba mi to pomůže a nejen mně :-)
Svlečená až do kostí pravdy,
Ze slibů zamrzlých v okapech
Vyřezává sny, které prosí o naplnění.
Před soudem obhajující život i smrt,
V rytmu bubnů hoří ohně,
Před tajícími sny trpělivě čeká.
Spoutaná neviditelnými okovy
Před otevřenou bránou zatracení,
Kterou sama nedokáže zavřít,
Plná klidu, beze strachu, bez nadějí.
Odsouzená k životu.
Přečteno 361x
Tipy 23
Poslední tipující: Judita, Fenceless, Isquieasuus, Vlk v rouše, brooklyn, Squat_the_world, Rolnička, Tymi14, kikis, padající do neznáma, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)