Anotace: S velkým jééé...
kroutím hlavou v závitu... kam ty na to chodíš... kdybych teď vytáhnul papírek z kapsy (vždycky tam nějaký jsou, můžete si to kdokoli ve SVÝCH kalhotech zkusit), bylo by tam asi načmáráno "napiš, že je to geniální! i když tomu slovu nerozumíš, tak teď máš konečně šanci se trefit" anebo "pojmenuj po něm ježuru" (což by byla, vzhledem k faktu, že s žádnou konkrétní ježurou nemám jakýkoli druh poměru a k tomu mi dopomáhej Bůh ještě o něco silnější výzva)
04.07.2009 00:23:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Jsem si vlastním žákem
i mistrem, - tohle je vážně skvělá větička..taková hooodně pravdivá,že..:)
13.03.2009 16:31:00 | Agniezka
Jak tak čtu, cos tu napsal, řekla bych, že už jsi si na to přišel :-)))...a co teď s tím ??? :-)
07.03.2009 15:25:00 | Lota
ten tvůj jávismus mě pobavil :o)
Rozhodně bys ho měl nechat klečet na hrachu, až zčerná, tohle se přece nedělá...! :-D
04.03.2009 20:46:00 | kikis