Obrazy
Anotace: ..z krajiny z obrazu
V milostném obrazu
žalostně hledám
barvy rozpité
od zaschlých slz
Krajinou podzimní
prolétává stud
cítím ho drsně
když přejíždím dlaní
Soudobé vzlykání
třepotá křidélky
snaží se ulétnout
z krajiny z obrazu
Galerii úsměvů
zřejmě si založím
a v letní krajině
lehnu si do trávy
Přečteno 324x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, jedam, Anita Buchtová, Petbab, Psavec, labuť, WAYWARD, Kristine Clary-Aldringen, Jana M.
Komentáře (3)
Komentujících (3)