křiVkÁ ŠEŇ
Anotace: .......jen chvilku.......
Křivka tvých boků nebolí.
Rty zlaté, jak klasy na poli.
Jsi středobod mýho snažení,
s tebou v soukromí, nejlepší družení.
Můj dům, tvůj hrad, vysoký hrazení.
jsme sami, nebudem rušeni.
...pak jsme poznali jak chutná slunce...
......sladce...
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Loudilka, Radek.oslov.Šafárik, tooc
Komentáře (0)