Anotace: Vzpomínky...
tolko spomienok,staci sa pozriet ne nezabudky(pomnenky po cesky?)pripominaju spomienky vsetkych naokolo a ozivaju prave na jar...
07.03.2009 21:25:00 | Terulienka
Tak... lvíčka na prsou jsem nosil také, nebylo to jen pět minut (ikdyž v rámci vesmíru tak milimilisetina), ale v srdci ho mám stále(jestli myslíš toho našeho!čského!) No a trofeje mé nereziví, ale jsou stále vybělené - peroxid to zařídí. Pro myslivce to by byla hanba:)
06.03.2009 19:25:00 | ejwo
Moc krasne vzpominky a Boleslava Polivku mam take rada , uz jenom proto ze jeho humor je pokazde jiny a neotrely.
05.03.2009 23:57:00 | carodejka