Líný svět
Svět se točí dokola
tam patří i ta škola
kamarádství láska
ale taky blbá sázka
svět je prostě takový
a jestli mohl být jiný?
to se nikdo nedoví
každý člověk je totiž líný
už o historii jsou sice poznatky
ale akorát v této době to natropilo jen zmatky
neví co mají dělat
a proto nedělají nic
přece nepotřebujou nic hledat
co by chtěli víc
tak vznikl svět líný
a už nikdy nebude jiný
Komentáře (1)
Komentujících (1)