Jsme. A to je důležité.
Pak lhostejno, kde že.
Žijeme si v různých bytech,
někdo má rád věže,
jiný zas podmořské domy,
další skromnou chýšku...
někdo války, blesky, hromy,
jiný...třeba jíšku...
;o)
:o*
10.03.2009 17:40:00 | Cecilka
...Aťan,jsou dvě možnosti a nejsou si tak moc vzdálené...je to divné,robot píše STB
09.03.2009 15:15:00 | WAYWARD