Slunečnice
Anotace: No,nemusim snad psát,ona bude vědět:-):-*
SLUNEČNICE
- - - - - - - - -
Poznal jsem Tě v pátek
V poslední den v únoru
Jsi ve větru rudý šátek
A jsi strašně hezká.
Tajně říkám ti slunečnice
Která mi stále kvete
Jsi ta nejhezčí tanečnice
Tančíš v zimě, v létě.
Snad vejdeš mi do snů
Tvé oči jsou plamínky
Které ať září, když usnu
S sebou vem si šminky :-)
Jaká jsi skutečně?
Veselá či smutná?
Dívám se jen netečně
Dej mi kus tebe.
Na nebi modrá už září
Myslím na tebe zas
Radují se mladí i staří
Našel jsem lásky pás.
Tvá snědá krásná tvář
Kterou v snách hladím
Čas Tvůj se mnou klidně mař
Hlas Tvůj v rádiu stále ladím.
Jako studánky jsou Tvé oči
Jsi celá jak z růže květ
Když Tě vidím, svět se se mnou točí
Srdcí svých dám Ti klidně pět.
Život ponaučení Ti dává
Že vážit si máš toho
Kdo Ti lásku a přátelství dává
Vážíš si Wikomta, koně svého.
Přečteno 312x
Tipy 5
Poslední tipující: Danik, floreciente, WerunkaaXD
Komentáře (3)
Komentujících (3)