Anotace: štěstí to člověku přijde přijde vždycky vhod
Připomíná mi to jakousi sáhodlouhou litanii, ale stále nechápu smysl. A zůstává to zaryté do koutu mého vědomí, možná snad i chci chápat, ale... nevím, kde s tím začít.. možná od konce. děkuji..
02.12.2009 08:38:00 | Shirai Yoshiro