hádanka
Anotace: zkuste jedním slovem odpovědět ;-)
Pohledem z výšky dolů
Kontroluje celý širý svět
Jestli někde se skrývá
Pár jenž vzhůru se dívá
Ruku v ruce spojeni spolu
S vizí mnoha společných let
Temnem v klidu si pluje
Hlídá stádo svých oveček
Pečlivě všechny je sčítá
Zda není některá skrytá
Když dlouho se pohřešuje
Byť nejmenší drobeček
Ač spoustu zná lidských tajemství
Mlčí už stamiliony let
Ani v budoucnu nezmění
O nás lidech svoje mínění
A přijme další v to své hájemství
dokud světem bude stát svět
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (3)