tiše plakala... v hrobě
na malou chvíli
byla jsem mrtvá,
necítila...
bolest sílí,
nehnutá,
neuměla,
nezatnout zuby,
nechala
si vše líbit,
pohasnout
barvy duhy
a slíbit
že udělá vše,
co žadají,
bude plakat,
jen potají,
zatne zuby
a vykoná vše,
dle očekávání.
ale přišlo poznání,
nechávala,
se zneužít,
z bludného kruhu,
neumí vystoupit.
dokáže
zastavit
kolotoč
překážek
dokáže se najít?
dlouhou dobu
mlčela
byla v hrobu
jen tiše brečela...
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis
Komentáře (2)
Komentujících (2)