v kvapkách dažďu
Anotace: ....dneska je naozaj depresívne počasie...
bezmyšienkovite
vrhám sa do neznámej
ríše
ľahostajne
vypočítavo
mi život osud píše
niekedy kostrbatým
inokedy úhľadným písmom
a ja sa v daždi na priecestí
zbytočne pýtam: čím som?
zajtrajšok neprináša
optimistické ráno
nádejí na úsmev
som sa vzdala už dávno
okno rozdeľuje dva
rozličné svety
a ja sa bojím
tej hroznej vety
NIE, nemám ťa rád.
Přečteno 249x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Terulienka, Psavec, Květka Š., enigman, Paulín, kikis, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, Zasr. romantik, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)