Anotace: ...
Některá přání, ta, co jsou tajná a skrytá, se většinou neřékaj nikomu... :o)
19.03.2009 19:39:00 | NikitaNikaT.
nejistá jako půlnoc
poloslepá jako stařec
chce vyslovit přání a
stejně dál mlčí
09.03.2009 20:56:00 | fiXXXer
... samými radami se to tu hemží ... "zhluboka dýchá" nádherný obrat ... to přání samo si určí svou cestu Tvým nitrem, zda setrvá pouze s Tvým srdečním tepem nebo vykrystalizuje ústy do němých slov pod rouškou noci ... nádherná miniatura ..
08.03.2009 12:20:00 | vapiti
Ne...nerikej ho nahlas... to proto..aby se Ti vyplnilo! Moc Ti to preji.
07.03.2009 22:52:00 | carodejka