Pán z cukru
Anotace: O nás. Více či méně, plachých lidech...
Jdu ulicí zářivou
v kabátu a naboso
Klidně se dívejte...
Začíná pršet...
...
Pod kloboukem nosívám
vlasy, co nesluší
mě i mým přátelům
bystám bez tváří
Sám v kleci z papíru
Král myší šedivých
Klidně si poslužte...
Mě se tu daří
Pak prázdnou silnicí
s kolonou cizinců
jím vzdálenost mizivou
Však cesta je delší
A tak jdu ulicí
v kabátu a naboso
Klidně se smějte...
Jen ať dál prší!
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)