Anotace: Absurdnosť sama (prepáčte mi ten jeden gramaticky rým)
wow, podarená, naozaj.. fakt, toto obdivujem, tieto prvky absurdity a pritom naozaj, číta sa to samo a človek v tom tak či tak hľadá (a aj nájde!) nejakú myšlienku, nejaký odkaz..
skvelá, skvelá..! :)
14.03.2009 23:54:00 | lennerka
Dost dobrý! Mléčná dráha..jsme sice její součástí, ale přesto je to tak trochu jaksi cizí pojem :-)
08.03.2009 21:41:00 | Chancer