Větroň
Anotace: Na svahu za městem.
Za městem na svahu
já těžko hledám odvahu
hodit ho jen tak do větru
vždyť stojím tu přece ve svetru.
A teď ho pustím proti proudu vzduchu
a užiji si trochu vzruchu
hned stoupá jako pták
výš do nebe do oblak.
A ve spirále zas letí
klesá k zemi
a profičí mi tak ladně nad hlavou
s tou melodií proudu vzduchu lákavou.
A znovu do nebeských výšin stoupá
však sestrojila ho bytost ne hloupá
pak střemhlav letí, padá k zemi
a s piruetou lehkou až se tají dech.
Mne mrazí lehce na zádech
pak u nohou mi ladně přistane
pak energii do baterek novou dostane.
A znovu má chuť škádlit vzduch ...
Přečteno 392x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Indigo, Zasr. romantik, toužím.jít.dál, NikitaNikaT., labuť, Thesssinka, Mbonita, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (5)