Prosím!!!
Anotace: tak aspoň nad tým pouvažuj...
neduchaprítomne
počúvam naliehavý šepot
prechádzajúci v hlasný krik
myšlienkami som preč
a myslím na neho
ako odpoveď vydám zúfalý vzlyk
si desiatky kilomentrov
odo mňa vzdialený
ale veď to nemôže zničiť náš vzťah
jeden deň, jedno slovo,jeden omyl
nemôže odvolať,
že ma máš rád
máš šancu zachrániť mňa a teba
a vyčariť na mojej tvári úsmev
a ja, prisahám
už nikdy nebudem preč,
keď budeš mať prúser...
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: Markéta Hl., Paulín, WAYWARD, kikis
Komentáře (6)
Komentujících (5)