Vše-dno-sť
Anotace: Subjektívne o tejto dobe.
Ako sa máš?,
sa Ťa pýtam,
aj ja Teba tým stýkrát vítam.
Úprimnosť preč je,
skončila púť jej,
cnie sa mi za ňou, niečo tečie,
nesladké, horké sa tlačí,
rinie,
z tvojho vnútra, to tam, kde sa mračí.
Počujem nič,
všade ale je ruch,
nečuť ho ale reálne, bo všetko je gýč,
nič Ťa nebaví teraz, skazy,
citové sucho na rtách,
a v duši cítiť bolestivo všedné kazy.
Copyright © Juraj Hrom
Přečteno 311x
Tipy 8
Poslední tipující: Lota, zlomeny srdce, labuť, Kapka, Markéta Hl., Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)