v znovu nalezených slovech
Blues do ticha se rozlává se,je krásná noc
zkouším říkat co jsem nemohl dlouho najít
jsem tu jako host,ale přeci musím žít
hledat vše krásné v člověku
ňadry mladých andělu si hrát
hledat něco co chybí,poznat tichá slova
kdo porádí všem lhářum,co nutí přisahat
v tichu znovu nalezených slov
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89
Komentáře (0)