Stále dokola
Co se stalo znovu může se stát,
ale nezbyde mi nic jinýho než se zase ptát...
Ptát se a opakovat svý otázky k tobě znova a znova,
ale ty je neuslyšíš, roztáhnou se v širá kola...
Budeš si myslet, že mi to nevadí,
že všechno beru s nadhledem...
Ty už nebudeš ten, který mi poradí
a nic se nevyřeší jediným pohledem...
Jo, já už to znám, jak to opět dopadne...
Že budeš mít náhradnici...
Ten tvůj veselý úsměv z úst ti odpadne...
A snad pošleš i pohlednici...
Ale takhle už to nechci, žít stále to samé,
už to tak nechci, ale stejně se to stane...
Nebudu se ale snažit o náš šťastný konec,
prostě žádný happy end a zvonivý zvonec...
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: Zasněný básník, Květka Š., Elisha, Sleepwalker
Komentáře (2)
Komentujících (2)