Anotace: ...není to recept, kéž by byl, ale to by bylo na Nobelovu cenu míru :-)
stastie je hladani,
smutok v nenechadzani,
a sklamanie.....
v naleze samotnom,
hladajme....a nenachadzanie
povazujme len za vyssi stupen
hladania,
mozno budeme stastny,
aj bez Nobelovky :)
22.03.2009 21:25:00 | Terulienka
tak proti robotům se ozývá PAK
až pochopím pak bubu šťasten
až budu milovat pak budu šťasten
až až až až až až až
o tom je život
i když napsala jsi to hezky
21.03.2009 23:32:00 | Lady L