...krásná...myšlenková..tak nějak fantazie s realitou..opravdu hezká =)
04.05.2009 12:37:00 | Giginka
Někdo má život jako cestu v rychlíku
někdo jako v lokálce.
Já jedu raděj pomaleji a víc se dívám okolo.
Pěkně vystižená báseň o cestě za láskou?
10.03.2009 19:09:00 | Paulín
Líbí se mi to skryté přirovnání...cestování rychlíky je vzrůšo, ještě, že z nich jde, ať už po kratší, či delší době vystoupit, zvlᚡ, když jde o ty špatné...
10.03.2009 18:07:00 | kikis