Tak trochu líně
Anotace: Taková pocitová.
Stojíš tam ve dveřích,
oči ti září.
V polospáku,
jak ve snách si připadám.
Tak trochu líně
snad očima mžourám.
Jakoby strach,
naproti kráčel
nejstotě,
obavám.
Stále tam stojíš,
není to zdání,
na rtech ti tančí úsměvy.
Prosím tě -
promluv!
Dotkni se dlaní,
hlasem
rozpusť mé obavy.
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: radexk, Kapka, takova
Komentáře (1)
Komentujících (1)