Anotace: Není ani tak těžké napsat básničku, jako spíš vymyslet, co dát do anotace.
Apatie, ta je mi důvěrně známá :-P
Ale ono bude líp, nevím jak u tebe, ale stačí jen když se venku udělá hezky...a s tou anotací, to máš pravdu :-)
17.03.2009 17:18:00 | Chancer
Souhlasím s poznámkou k anotaci. Protože je nutné alespoň něco do anotace napsat, tak u mě převažují ...
Jinak T za básničku, kterou těžké napsat není ;-)
11.03.2009 14:16:00 | UCET KE ZRUSENI