Sloboda života

Sloboda života

Anotace: napísana zo vzdoru, z hnevu...

moja izba
je ako väzenská cela
v ktorej nemôžem robiť
čo by som naozaj chcela

zákaz
príkaz
zvýšený hlas

dokedy
budú rodičia
ovplyvňovať nás?

tak prečo
nemôžem slobodne
dýchať a mať úmpev na perách

tak prečo
musíš stále kričať
a stáť vo dverách?

neberte mi tých,
ktorých mám navždy
zapísaných v srdci

tak si nahnevaná...
no a čo, buď si...

ja mám tiež svoje problémy,
svoj plač a svoj vzlyk

nikto však nepočuje moje
volanie o pomoc,
pretože je tu stále krik.

Nikto sa neobzrie,
nikto ti nepovie ani dve slová
a zúfalosť ma k sebe volá.

Nedovolím,
aby ste mi ukradli chlapca
ktorý ma má rád,
nedovolím,
aby ma kvôli vám
opustil každý kamarát.

Chcem len jedno...
slobodu a trošku dôvery
nič som zlé neurobila
tak prečo mi nik neverí?
Autor Mišiačik, 11.03.2009
Přečteno 259x
Tipy 16
Poslední tipující: Giginka, NikitaNikaT., poustevník Jirka, Sleepwalker, Paulín, kikis, Kapka, WAYWARD, zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ST!připadá mi to jako výkřik...ta básnička je plná citů..ať kladných či záporných...úplně mi píšeš z duše!!=)

04.05.2009 12:49:00 | Giginka

líbí

rodicia chcu detom dobre,aj ked to tak vzdy nevyjde

12.03.2009 19:41:00 | Terulienka

líbí

...za ST

11.03.2009 10:51:00 | WAYWARD

líbí

budeš prekvapená, ale rodičia ťa budú ovplyvňovať celý život, aj keď budeš ďaleko od nich, aj keď už nebudú ...
to, čo ti dali-dobré aj zlé si ponesieš so sebou celým životom

11.03.2009 10:43:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel