Poslyš lide
Anotace: Lidská krutost, hraničí s bestialitou.
Poslechni lide,proč ničíš,
všechnu lásku, co v tom vidíš?
Poslechni lide,vzpomínej na časy,
kdy jsi svou lásku chytal za vlasy.
Slzím a bojím se, co se teď stane,
poslechni lide, AŤ TO PŘESTANE!!
Nebuď tak zlý a poznej, co je pěkné,
pak i tobě lide, srdce změkne.
Mé lásky zbytečně mé srdce zabily,
poslechni lide,to jste zažily?
Asi ne, když kazíte,
to co jsem prožil, boříte.
Poslechni lide, jseš hodně krutý,
už nemám v tebe spolehnutí.
Budu teď bojovat za sebe sám,
už dej lide pokoj, radím vám
Přečteno 332x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika
Komentáře (0)