Anotace: Len za euro...vam predam recept na samotu,vyzkusane na vlastnej kozi :(
je to zvláštní....to máš tolik přátel že je musíš zahánět repelentem?
to je zvláštní...
16.03.2009 04:56:00 | shakespeares
Snad ne repelent, ale cedník..abys rozlišila opravdové přátele ;-) Ale možná že bude o něco dražší..ty Eurovky většinou vydrží chvíli a pak se můžou vyhodit...mám to ozkoušené :-)
12.03.2009 17:17:00 | Chancer