Rybí hlavy
Rybí hlavy už nic nenapoví
jen oči jak měsíce
a měsíc jako rybí oko
na hladině,
když bojí se tak ponejvíce
skrýt se do kalu svou postranní čáru
zotročí a polknou na prázdno
vlhkou solí
bublinám svěří se, odplavou
a jejich pohled nepřebolí.
Přečteno 297x
Tipy 9
Poslední tipující: Zpátky, drsnosrstej kokršpaněl, Squat_the_world, Helena Sládková, 6thSun, Markéta Hl.
Komentáře (2)
Komentujících (2)