Sen nebo realita
Snění je krásné,
ale je také neskutečné.
Sen je jako jahodový záhon,
stále natahuješ ruku,
žhe si jednu sladkou růži utrhneš,
ale ona se ti stále více a více vzdaluje.
Pokud jí dovedeš uchopit,
tak,
aby se neroztála,
stává se sen skutečností.
Její vůně Tě hřeje na srdci
a dodává ti energii.
Boužel to netrvá dlouho.
Realita je krutá.
Růže začne mít ostré trny
a ty se zabodávají stále víc a víc..
poraní tě
a rány se dlouho hojí,
i tak po nich zůstane jizva...
Tak co je lepší?
Mít sen a být nešťastný a smutný,
a nebo realita,
která bolí?
Život je těžký,
nevybírá si.
Ale co když se ti život změní tak,
nevíš co je realita a co sen?
Stává se s tebe taky bludná a
přemyšlející se duše?
Chodící od stěny ke stěně,
hledajíc dveře?
Které by ti ukázali směr,
co je co?
Boužel,
takové dveře se dobře ukrývají.
A když na nějaké narazím,
stejnak jako naschvál,
zakopnu o jejich práh.
/Život je těžký,
nevrátí to co vzal,
srazí tě na zem,
a vrátí ti jen
bolest, utrpení a žal/
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: padající do neznáma, Squat_the_world
Komentáře (1)
Komentujících (1)