Anotace: Věnováno konci světa, který přijde už 17. Března, aby předstihl ten už tak nechutně zprofanovaný konec světa v roce 2012. Prostě za pár dní to zabalíme...a kdyby to náhodou nevyšlo, tak příští rok...nebo ten další...
příští rok to snad vyjde... Krleš! ...ruším všechny pojistky, to bude úspora
07.07.2009 22:34:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Na konci roku 2012 má nastat nikoliv konec světa,ale konec času,což má být něco jako pozvolná (nebo brutální,kdo ví) transformace vědomí,neboli odklon od egoismu. Hodně lidí už v tom jede dnes. Možná se ale stane úplný hovno a lidi se budou dál vesele nenávidět.
12.03.2009 14:50:00 | 6thSun
Je to odpich, ale taky vidim že timhle tempem tady všichni velice brzo skončíme.
12.03.2009 10:18:00 | Pokusný králík s melounovou náplní