Stará písmenka deníku
Anotace: ...co se najde v zaprášeném šuplíku...
našla jsem
ve vzpomínkách
vybledlý deník
ruční výroba
v barevném podání
slzy do očí
mi vhání
listy už z něj
padají k zemi
některé ukousl
si sám čas
jiné zůstaly
ohlodané doteky
oprášila jsem z něj prach
našla první stránku
zahleděla se na sebe
oněměla vírem žasu
básnička od Tebe
zůstala mi v ruce
nitky spojení
zchřadly
rozpadly se
v měsíční modro-prach
Přečteno 373x
Tipy 24
Poslední tipující: fuu, Gabrielle, ziriant, Noc17, amores peros, subrtka, Mr.Nobody, lucajda89, zvířenka, blue, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)