Divná...?!
Anotace: Taková možná trochu výčitka..
Někdy mám pocit
že mě vůbec neposloucháš
že je ti to úplně jedno
Jen tak si sedíš
a koukáš
občas se na mě usměješ
a pohodíš pobaveně hlavou
Jsi divná... řekneš nakonec
Hmm tak to fakt dík!
A pořád jen tak sedíš a
koukáš
a děláš
jako bys ty divný nebyl
Přečteno 281x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, el viento, Agniezka, Syala, 6thSun, Kapka, Barpob, Terulienka
Komentáře (5)
Komentujících (5)