A dál mi zůstáváš
Anotace: :-) Na milou oplátku :-)
A DÁL MI ZŮSTÁVÁŠ
Měl jsem Tě jak nikoho rád
Musím říct, že mám stále
Krásné dny děláš mi na každý pád
A já někdy mám namále.
Co chci dělat, nic nemohu
Protože stále myslím na Tebe
Se vším moc rád Ti pomohu
S Tebou mě na mrazu nezebe.
A dál mi zůstáváš
Jako černobílá kočka se chováš
A odpustit moje chyby umíš
A s tím je u jiných leckdy potíž.
Do snů už mi přijď
Je to krásný, viď?
Když se můžeme sami sobě zdát
A každý den na něco se ptát.
Ač poznám stovky jiných lidí
Ty mi zůstáváš
Mé oči jen vidí
Tu radost, co mi rozdáváš.
A dál mi zůstáváš
Jako černobílá kočka se chováš
A odpustit moje chyby umíš
A s tím je u jiných leckdy potíž.
Přečteno 430x
Tipy 14
Poslední tipující: WAYWARD, Holis, Anitta, Darkkitty, Terulienka, Dev_LATea_princess, Danik, Květka Š., Kapka, strašidýlko-střapatý
Komentáře (3)
Komentujících (3)