Vrtkavá realita...
Svítí, svítí, je krásné,
najednou zas zhasne.
Ponuré, černé kvítí,
za chvíli zas plamínkem svítí.
Obchází velkým obloukem,
nevnímá ostatní,
ale zas někdy dorazí se zářícím kloboukem,
a život druhým rozjasní.
Někdy něžně pohladí,
jindy rána pěstí,
jo, to je prostě štěstí!
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: lucajda89, padající do neznáma, Barpob
Komentáře (2)
Komentujících (2)