Lehká forma věčnosti
Anotace: skoro jako historie sebevrahů
Celý život bojujem za cizí pravdy
a když to přijde i pravda
otočí se zády
...
Miláčku Vezmi ten meč probodni nás do srdcí
nechci žít bez tebe
Neumím to Je to moc silné zvyknout si
na andělskou krásu
a skončit v bůhvíjakém pekle
sám v dilataci času
Venku zas bude svítat Já bez tebe žít nedovedu
Země se točí Život je jen pouhý děj
Z místa na místo Pojď lásko
jinde nám bude líp
Nebudem stonat Neuvidíme tramvaj a koleje
Ale třeba navždycky
budeme spolu
Přečteno 235x
Tipy 6
Poslední tipující: Renatka, Churry, enigman, Krokodylekx
Komentáře (1)
Komentujících (1)