Krátká o přátelství
Anotace: Nad chvílí přemýšlení se zrodilo tohle no...
Ztracena v temnotě,
hledám světlo,
v té mé samotě,
co do krásného sna by mě vneslo.
Sama v bezmoci,
čekala jsem do noci,
našla jsem Tebe,
ve dne jsi pro mě modré nebe.
V noci krásným snem,
za světla prožitým dnem,
ve vánku krásnou květinou,
myšlenkami, co mě neminou.
Rukou, co mě vždy pohladí,
přítelem, co mě nezradí,
slovy, co potěší,
člověkem, co blbosti neřeší.
Tím jsi pro mě Ty!
Přečteno 664x
Tipy 4
Poslední tipující: Kallkaa, 5thelement, NikitaNikaT., Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)