Zase jednou kravina.malá holčička objevuje divy světa.ano,máš pravdu.jsi beran.tupoun tělem i duši.
15.03.2009 13:06:00 | tenflipskáj dysfunkt
Ty směny si budou střídat stále...záleží jen na nás, které z nich otevřeme vrátka..líbí se mi to!
14.03.2009 14:59:00 | kikis
To mi povídej..noc je krásná i den je krásný, ale ten noční čas je k nezaplacení! Nejhorší, když se probudíš a ještě je tma, usneš a za chvíli se probudíš znovu, jenže už začíná být světlo..a za chvíli vstáváš :-)
14.03.2009 14:36:00 | Chancer
Opet vubec nevaham, jestli tip nebo ST, me to hodne oslovuje a ten zaver je uzasny ;) Tezko neco vytknout :)
14.03.2009 13:20:00 | Nergal